Arribada dels Reis d’Orient al municipi de Son Servera

El dimecres 5 de gener les Majestats els Reis d’Orient arribaren al municipi de Son Servera carregats de regals. A causa del mal estat de la mar per mor de la climatologia les Majestats d’Orient no pogueren arribar per mar a Cala Bona. Però si arribaren a les
18´30h puntuals a la cita, on els nins i nines de Cala Bona amb les seves famílies esperaven amb il·lusió la seva arribada, acompanyats per la batlessa Natàlia Troya, autoritats, i de la Banda de Música Local de Son Servera.
Seguidament la comitiva dels Reis acompanyats de les autoritats i la banda, es dirigiren cap a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, l’adoració enguany es va fer a la terrassa exterior de l’església.
A Son Servera els Reis arribaren passades les 20´00h, i es dirigiren a l’Església Nova, on els esperaven nombrosos nins i nines, i on hi havia el tradicional i magnífic betlem vivent, l’aforament estava limitat a (330 persones) per garantir la distància de seguretat i els majors havien de mostrar el passaport Covid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.