El Poliesportiu Municipal de Son Servera ja és oficialment «Poliesportiu Virginia Torrecilla»

El dimarts 28 de desembre de 2021 es va realitzar l’acte institucional en què el Poliesportiu Municipal de Son Servera Es Pinaró ha passat a anomenar-se Poliesportiu Virginia Torrecilla, en reconeixement a la seva figura i carrera professional dins el món del futbol, després que el ple del passat mes setembre s’aprovés per unanimitat la proposta, i aquesta ara ja és una realitat.A l’acte de presentació hi van estar presents Virgínia Torrecilla i la seva família, la batlessa Natàlia Troya, la regidora d’Esports Sra. Mª Remedios Cañadas i tota la corporació municipal, autoritats esportives entre les quals hi havia el president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat de la directiva responsable del Futbol Femení Chus Tamurejo, El Director General d’Esports Carles Gonyalons, presidenta del Consell Insular de Mallorca Catalina Cladera.
La batllessa Natàlia Troya, va destacar que és un homenatge merescut a la gran trajectòria professional de l’esportista i alhora un reconeixement per ser un referent per a moltes dones gràcies al seu talent i a la seva força de voluntat i de lluita incansable. A més, va destacar que “és un orgull que sigui veïna de Son Servera”.
Virgínia Torrecilla va néixer a Cala Millor fa 27 anys. Va començar en el futbol al Badia de Cala Millor per més tard seguir al Serverense, i al setembre de 2009 amb 14 anys va debutar per primera vegada a Primera Divisió militant a la UD Collerense. Des de l’octubre del 2019 és la capitana de la selecció espanyola on va debutar el 2013. És subcampiona d’Europa SUB-19 i ha participat a dues Eurocopes i dos Mundials de futbol amb l’absoluta. Ha guanyat 3 lligues i 2 Copes de la Reina amb el FC Barcelona. Ha jugat al FC Barcelona, al Montpeller HSC francès i a l’Atlètic de Madrid, el seu actual club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.