Carta d’agraïment al Rei Melcior

Els regidors de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar Nicolau Bordal i Emilia Díaz-Assensio, ens han fet arribar una carta d’agraïment al Rei Melcior, i informació del detall que feren a Erich Otto Kuhner, que durant tants d’anys va col·laborar activament amb les Festes dels Reis de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, en record a la seva ajuda i dedicació li van fer entrega d’una litografia de Ferrer Ferrán, i una carta d’agraïment.
En nom de tots els que hem format part de la Comissió de les Festes dels Reis de sa Coma des dels seus inicis, ens unim a la felicitació dels regidors, i volem fer pública la més cordial felicitació a Erich, ja que ha estat un plaer gaudir de la seva amistat, simpatia, paciència, i dedicació a les Festes dels Reis de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar.

Estimat Rei Melcior,

Després de 30 anys, es fa difícil agrair en unes quantes línies la teva dedicació al llarg de tot aquest temps.

Són moltes anècdotes, moltes il·lusions i molts de somnis els que has ajudat a complir entre els infants de la zona costanera, en una nit tan especial i tan esperada com és l’arribada dels Reis d’Orient.

Serà difícil trobar algú amb tantes ganes de col·laborar desinteressadament, així com tu ho has fet al llarg de tots aquests anys.

Sens dubte, han estat centenars d’infants (i d’altres no tan infants) que s’han emocionat i els ulls els han espirejat cada vegada que et veien saludar des de la carrossa, llançant caramels, i repartint els esperats regals en una nit tan màgica.

Gràcies per donar vida al Rei Melcior amb tots aquests atributs que tan bé et caracteritzen a tu, la simpatia, el bon humor, i l’alegria que transmets en tot moment. Segur que aquests detalls, hauran marcat aquesta festivitat i ben segur que es recordaran no només entre els infants de la zona, sinó també entre les famílies que els acompanyaven i la resta de la comitiva reial.

És per aquest motiu, que des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, et volem agrair enormement la teva bona predisposició i la teva ajuda durant aquestes tres dècades, és una tasca impagable que esperam que recordis amb tanta estima, així com nosaltres la recordarem gràcies a tu.

Atentament,
Nicolau Bordal Regidor de la Zona Costanera i Emilia Díaz-Asensio
Regidora de Festes de la Zona Costanera Costanera


Enrich amb la regidora

Rei Melcior el centre de la fotografia any 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.