Completes de Sant Antoni Manacor 2022 a porta tancada

Enguany les Completes de Sant Antoni a Manacor tornaran a ser a porta tancada. Tot i que són un acte a l’església de Nostra Senyora dels Dolors i, per tant, organitzat per l’Església, se’ns ha sol·licitat col·laboració a l’hora de facilitar l’assistència dels mitjans de comunicació per a la cobertura de l’acte.

Davant l’excepcionalitat de la situació, només es permetrà l’accés a l’església dels Dolors a una persona per mitjà.

Així mateix, l’Ajuntament de Manacor també oferirà la retransmissió en streaming de les Completes, pel que els canals de televisió interessats en agafar el senyal de l’Ajuntament, ens ho poden sol·licitar a través d’aquest correu electrònic

L’accés a les Completes de les persones acreditades es farà pel portal del Sant Crist (carrer de l’Arquitecte Bennàssar) on serà necessari identificar-se. Pregam als periodistes que una vegada dins l’església, s’asseguin als bancs de la nau del Sant Crist en els moments en que no hagin d’estar drets o moure’s per realitzar fotografies o vídeos, amb l’objectiu de no entorpir la celebració.

Foto Completes 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.