Xavier Mas Craviotto visita la Biblioteca de sa Coma

El Club de Lectura del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, que es du a terme a la biblioteca de sa Coma, està d’enhorabona.
El dilluns dia 10, és dugué a terme la tertúlia del llibre La mort lenta, obra guanyadora del premi Documenta del 2018, de l’escriptor català Xavier Mas Craviotto i pogueren comptar amb la presència de l’autor.
La tertúlia, presentada i moderada per n’Eulari Arlés, fou molt enriquidora ja que poder comentar directament amb l’autor els detalls, dubtes, personatges…del llibre fou tot un luxe i tota una experiència. A més també contà a les persones assistents com foren els seus inicis en el món de l’escriptura i també de la lectura, ja que segons ell digué no s’entén una cosa sense l’altra.
Aquesta és la tretzena temporada del club de lectura que sempre intenta poder dur qualque autor o autora dels llibres que es llegeixen al llarg de l’any i enguany ha estat en Xavier Mas, una gran descoberta.
Sens dubte l´èxit i la continuïtat del Club de Lectura de sa Coma, és possible, gràcies al treball de la bibliotecària Antònia Brunet, que no escatima temps i esforç en l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.