La Banda de Música Local de Son Servera incorporà 7 nous components a la banda

Des de fa anys, el dia 16 de gener és el tradicional dia en que la Banda de Música Local de Son Servera fa un cercaviles amb el director al front de la banda, per anar a recollir de les cases als nous components que s’incorporen a la banda. Enguany, atès que no podien sortir a fer el cercaviles per anar a recollir als nous músics el dissabte de Sant Antoni, ja que no hi va haver, ni foguerons, ni festes, degut a la Covid, l’acte es va fer el diumenge dia 23 de gener.
Els nous components són: Laura Serrano Camacho – saxo; Julia Jiménez Tous -saxo; Irene Servera Fraile – flauta; Lluc Servera González – trompeta; Joan Servera. Saxo; Aitor Vega Bermúdez – trompeta; i Francesc Bueno Sard– xelo.
De les noves incorporacions en Joan Servera, de jove, ja havia format part de la banda de música, però en vista que el seu fill Lluc, ha començat enguany amb la trompeta a la banda, ha decidit tornar a arrancar. Irene Servera, és filla de Pere Servera Domenge, ex component de la banda que hi va tocar també la flauta durant anys, i n’Aitor té a la seva germana Aroa que toca la flauta amb la banda, i finalment en Francesc Bueno Sard, és fill de la clarinetista de la banda Marga Sard, la qual va debutar amb la banda fa 33 anys, el 16 de gener de 1989, quan baix les ordres de Silverio Duato Sapiña, es esdevenir la incorporació més massiva de l’historia de la banda, 21 nous components, el que va assegurar la continuïtat la Banda de Música de Son Servera, ja que havien quedat molt pocs músics. La resta de debutants no tenen antecedents familiars a la banda.
La més cordial felicitació a la Banda de Música Local de Son Servera i al seu director Joan Antoni Ballester per les noves incorporacions, ja que la banda passa a tenir 45 components.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.