L’Ajuntament de Son Servera entrega els premis escolars de glosat Sant Ignasi 2022 i el Premi Metge Joan Lliteres a l’Associació ASPANOB

El dia 1 de febrer és un dia especial a Son Servera. Enguany han pogut tornar començar amb el lliurament dels premis del concurs de redacció i glosat ‘Sant Ignasi 2022’ dels centres escolars. A les nou del matí al Teatre La Unió de Son Servera, amb l’assistència de les autoritats, es va procedir al lliurement dels premis del concurs literari de l’Ajuntament de Son Servera que commemora el final del brot de pesta bubònica de 1820, en que es va aïllar al poble de la resta de Mallorca amb un cordó sanitari i que se’n van dur la gent sana al camp, separada de la resta.
Els guanyadors del concurs 2022 del IES Son Servera de Glosa, són: Pere Nebot Mascaró (1r ESO E) guanyador i Jordi Recio Rodríguez (1er ESO E) finalista. Narració: guanyadora Llúcia Nicolau Vicenç (2n ESO C), i Aina M. Morell Bauçà (2n ESO B) finalista.
Els guanyadors del Col·legi Jaume Fornaris són: 1er premi Rafel Servera Pasqual de 5èA, i finalista Clara Cubertorer Martínez de 5èB. De 6è 1er premi Llúcia Ripoll Massanet 6èA , i finalista Llúcia Plaza Riera de 6èB.
I finalment els guanyadors Col·legi Na Penyal de Cala Millor: 1er premi de 6è Laura Martín Alonso, 2er premi de 6è Jane Gisel Marquínez Vera; 1er premi de 5è Adam Oladosu, 2on premi de 5è Rebeca Gómez Kogan.
Els guanyadors d’aquesta edició llegiren públicament les seves obres abans de rebre el seu premi en un petit acte on es va poder comprovar tot el que saben els alumnes de la història de Son Servera.
Seguint amb la tradició, a les 11h a l’església de Sant Joan hi va haver missa solemne presidida pel rector Jaume Mercant. Seguidament la batlessa Natàlia Troya acompanyada de tot l’equip municipal, del rector, i dels representats d’Aspanob i de diferents entitats locals, feren l’ofrena floral al pastoret que presideix la plaça de l’Església, per a continuació al saló d’actes de l’ajuntament fer entrega del Premi Metge Joan Lliteres, una distinció que reconeix els mèrits de persones i institucions que duen a terme tasques de consciència social, humanitària i d’investigació científica i mèdica en benefici de tots els ciutadans i totes les ciutadanes de les Illes i per recordar la solidaritat dels veïns de Son Servera i dels municipis dels voltants en aquella ocasió.
Enguany, el premi ha estat per a l’Associació ASPANOB que treballa per millorar la qualitat de vida de tots els infants malalts de càncer de Balears i de les seves famílies, va recollir el premi el president d’Aspanob, Jaume Coll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.