Estrena mundial del ballet còmic El Flautista d’Hamelín… i altres històries! a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor

La reconeguda companyia mallorquina Pasodos Dance Company presenta la seva nova creació El Flautista d’Hamelín… i altres històries! a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, aquest dissabte, 12 de febrer, a les 18 h.

L’espectacle, que s’engloba dins el XVI Festival Internacional Dansamàniga, suposa la introducció d’un gènere totalment innovador dins el món del ballet, ja que es tracta d’un ballet còmic per a tots els públics, però especialment per gaudir en família, que inclou pinzellades de jazz, soul, amb matisos celtes, rythm & blues i música clàssica.

L’estrena mundial d’aquesta obra comptarà amb més de 12 artistes sobre l’escenari, amb la música original de l’internacional Jose Teixidó, amb la coreografia de Laura Macías i amb bellíssims decorats i vestuaris colorits. Tots aquests fantàstics elements ajudaran a narrar la conegudíssima història del flautista, el qual s’ofereix amablement a alliberar al poble d’Hamelin de la plaga de rates que sofreix amb la seva música màgica a canvi d’una xifra modesta, des de l’humor i la comèdia, passant per temes d’actualitat com el medi ambient, les relacions humanes i el feminisme, amb un llenguatge accessible per a totes les edats. El final? Pot ser que sorprengui  les persones assistents!

Sens dubte, aquest ballet familiar ple de diversió és una invitació a tornar al teatre i a compartir un meravellós moment en família.

Les entrades tenen un cost de 5 € i es poden adquirir en el web de ticketib.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.