Canvi circulatori i ampliació d’aparcaments a Cala Millor

Comunicat.
L’Ajuntament de Son Servera ha procedit al canvi circulatori a Cala Millor per tal d’ampliar places d’aparcaments. A partir d’aquesta setmana, els carrers de la Llimonera i de la Dàlia de Cala Millor passen a ser d’un sol sentit.
Així, la circulació dels cotxes només estarà permesa en sentit ascendent o descendent, segons senyalització. El canvi respon a la necessitat d’augmentar el nombre d’aparcaments, ja que així es permetrà l’estacionament a una part del carrer, cosa que permetrà accedir més fàcilment al centre del nucli perquè es crearan unes 50 noves places només a set minuts a peu.
Una actuació que segueix amb la intenció del consistori de crear una mobilitat més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.