Celebrat al Conservatori de Felanitx el Concurs Premi Fi d’Ensenyaments Elementals de Música

El dissabte 19 de febrer tingué lloc al Conservatori de Felanitx el Concurs Premi Fi d’Ensenyaments Elementals de Música curs 2020/2021. Els guanyadors foren: Neus Aleixandre Bauçà (viola), Andreu Llull Caldentey (trompeta) i Llucia Nebot Brunet (piano i clarinet).
Quan al premi especial Fundació Felanitx per a la Música i les Arts Escèniques a la millor interpretació entre els premiats, fou per l’alumna Llucia Nebot Brunet, de l’especialitat de piano.
A l’acte també es lliuraren els certificats oficials de finalització dels Ensenyaments Elementals als catorze alumnes que finalitzaren aquests estudis el passat curs.
El batle de Felanitx, Sr. Jaume Monserrat juntament amb els professors del centre foren els encarregats de lliurar els reconeixements als alumnes. Enhorabona als alumnes i també als professors i director del Conservatori de Felanitx per l’aprofitament del curs, ja que donat les dificultats que ha ocasionat la pandèmia de la Covid, aconseguiren treure el curs endavant treballant amb més il·lusió que mai.
Enhorabona a tots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.