El millor minibasket es va jugar el passat cap de setmana a Son Servera

El passat cap de setmana, més de 120 joves esportistes varen participar del cinquè Hipotels Illes de Bàsquet amb representació de les quatre illes.
A més de compartir bàsquet, els nins i nines participants varen viure una experiència personal des de la convivència amb altres esportistes de 31 clubs diferents. Tot això en un marc excepcional com és el Poliesportiu Municipal Virginia Torrecilla, que ha presentat un gran ambient durant els dos dies d’esdeveniments.
Les jornades han comptat també amb una taula rodona sobre ‘Bàsquet i emocions’ en què participaren Víctor Uwagba (dinamitzador social i pare), Ana López (fisioterapeuta de la selecció espanyola femenina absoluta), Fernando Romay (ex internacional absolut) i els psicòlegs esportius Pep Toni Román i Marc Sansó.
El millor inici per començar a Son Servera la condició de capital del minibasket a les Illes Balears!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.