Presentat a Palma als mitjans de comunicació la 4ª edició del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef

El dijous 10 de març, a l’ Hotel Protur Naisa de Palma es va presentar als mitjans de comunicació de l’illa de la 4a edició del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina PROTUR CHEF, que del dijous 17 al diumenge 20 de març tindrà lloc a l’Hotel Protur Biomar Gran Hotel & Spa de Sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar).
Hi competiran 18 estudiants representant quinze escoles nacionals provinents de tretze ciutats de tot Espanya, inclosos vuit representants de Balears, després d’una fase prèvia amb gairebé 300 participants.
El president del jurat, el xef Tomeu Caldentey, acompanyat del conductor del certamen, el també xef Koldo Royo, han desgranat l’àmplia programació de tallers, tasts, maridatges, show cookings, conferències i mercat gastronòmic, a més del ja habitual i esperat Protur Chef Kids.
A més, han presentat les dues novetats d’aquest any: la primera edició dels premis CULLEROT DAURAT i la celebració de Protur Chef Celebrities, a benefici Aproscom, fundació per a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de Manacor.
Respecte de la primera, s’han revelat els guardonats: el xef d’origen francès Gérard Tétard (el seu restaurant Ses Rotges de Cala Rajada va ser el primer establiment de Balears a rebre una Estrella Michelin), l’ens de radiotelevisió IB3 (per la seva tasca de potenciació i dinamització de la gastronomia de les illes) i Rosa Maria Esteva (empresària barcelonina fundadora del Grup Tragaluz i propietària de l’icònic restaurant El Mordisco de la Ciutat Comtal).
Pel que fa a la segona primícia, els assistents van poder conèixer la identitat de les vuit figures que, per parelles, podran a prova els seus dots culinaris: els televisius Miquel Montoro i Toni Ballador, els humoristes Carlitos Alcover i Jaime Gili, la model i actriu Marga Bonnín, l’actor Joan Carles Bestard ‘Madó Pereta’, la influencer Maria Barceló i la periodista Esmeralda Marugán.
A la presentació de Caldentey i Royo els han acompanyat Llorenç Rosselló, Director d’Explotació de Protur Hotels, Nicolas Bordal García, regidor de Turisme i Delegat de la Zona Costera de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i Josep Marcial Rodríguez, gerent del Consorci de Turisme de l’Ajuntament de Són Servera i Sant Llorenç des Cardassar.

* Enllaços als vídeos RDP PROTUR HOTELS / RECURSOS POSTERIORS RDP PROTUR HOTELS / RECURSOS PREVIS RDP PROTUR HOTELS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.