Arranca Protur Xef 2022!

Dijous, 17 de març, es va dur a terme el sorteig entre els divuit estudiants provinents de quinze escoles de tot Espanya per determinar l’ordre de participació al 4t Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef. A partir de divendres a les 14:30 h, al Protur Biomar Sensatori Resort de Sa Coma, ja està tot cuit!Després d’un breu discurs de benvinguda del director d’Explotació de Protur Hotels Llorenç Rosselló i del president del jurat Tomeu Caldentey, ara tot depèn del talent d´aquestes futures figures de la gastronomia, i ens consta que és més que prometedor.
El jurat està compost per Caldentey, Víctor García (Hotel Cap Rocat), Joan Giner (Restaurant Eliana Albiach), David Nadal (director de Continguts de IB3), Marc Fosch (Marc Fosh Restaurant), Adrián Quesglas i Shenqian Ye (president de l´Associació d’Intercanvi Gastronòmic d´Espanya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.