Campanya solidari «Ucrania no estàs sola» de l’ONG Llevant en Marxa

Després de molts de dies de gestions l’ONG Llevant en Marxa, que lidera el doctor Antoni Mesquida, de dies de molta feina amb una gran organització de voluntaris que muntaren una gran moguda per recaptar: aliments, material sanitari, roba d’abric, matalassos, etc., pels damnificats per la guerra d’Ucrania. Els punts de recollida han estat tots els Agromars, Carnicas Sunyer, els locals de Llevant en Marxa, i el domicili particular de Cati Veny. A la fi el diumenge dia 3 d’abril, un tràiler gros sortí de Mallorca cap a Barcelona amb destí a Ucraïna.
A més del tràiler van sortir tres furgonetes des d’Alcúdia que arribaren a Barcelona el dilluns dia 4, sobre les 11h, i agafaren l’autopista des de Barcelona cap al destí a la frontera amb Eslovàquia.
El Dr. Antoni Mesquida, va donar les gràcies a tots els que han col·laborat amb la primera campanya «Ucrania no estàs sola», afirmant que no hauria estat possible sense la col·laboració de @fundacionothman kitri, que una vegada més s’han implicat amb aquest projecte solidari. Recordar que aquesta fundació ja ha col·laborat amb projectes de Llevant en Marxa a Haití, i amb la construcció de cases per a famílies desfavorides a Etiòpia.
A més de l’ajuda de nombrosos particulars i associacions, Llevant en Marxa, ha comptat amb la col·laboració de: l’Ajuntament Sant Llorenç des Cardassar, Ajuntament de Sóller, Ajuntament de Fornalutx, Ajuntament de Binissalem, Ajuntament de Santa Eugènia, Comerciants del carrer de Sa Lluna, Agromart, Carnicas Suñer, Farmàcia Palmer, Cooperativa agrícola Arta, Centre Tardor, Hipotels, Ravaneto, Quiron Palma Planas, Remex, Hotel Playa Moreia, C’an Manxa, Frutas Servera , Farmacia Ladaria, Rojomed, Motorisa, Ca ses Cusses, Mölnlycke, Complex sanitari parque de Llevant, Dentistas sobre ruedas, Escola d’infants nins i nines, Fundación OK, Fundación Rafa Nadal, Esperit solidari, Colegio Médicos de Baleares, Colegio dentistas de Baleares, Colegio Abogados Baleares, Rotarios Mallorca, i TRANS Dominguez.
No ens podem oblidar de tots els voluntaris que han ajudat amb l’organització de la recollida. i de tots els col·laboradors de Llevant en Marxa, que han fet possible l’entrega del material recollit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.