Animada tertulia del Club de Lectura de sa Coma

El divendres 22 d’abril, els componentes del Club de lectura d’adults de sa Coma celebraren una animada tertúlia literària del llibre, Nosaltres en la nit . L’activitat fou moderada i dirigida per n’Eulàlia Arlès, el llibre va propiciar una molt bona tertulia, i va donar molt de joc, on pràcticament tots els socis i socies del club de lectura donaren la seva opinió.
Va ser una vetllada fantàstica xerrant de llibres. Els i les participants a la tertulia felicitaren n’Eulàlia Arlès, i a la bibliotecaria Antònia Brunet, pel treball que duen a terme i aprofitaren per desitjar-lis un bon dia de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.