Concert de la Banda de Música Local de Son Servera i la Banda de Música de Ses Salines a l’Església Nova de Son Servera

El proper dissabte dia 30 d’abril, a les 20´30 hores a l’Església Nova de Son Servera, se celebrarà el concert “Les emocions”. Segons ens explicà el director Joan Antoni Ballester, “Les emocions” és un projecte que tenien encarregat a finals del 2019, s’havia de fer per Santa Cecília del 2020, i evidentment, no es va poder fer degut a la pandèmia de la Covid.
“Les emocions” és un projecte que es va encarregar la música al compositor Biel Oliver, que ja havia fet composicions per a la banda serverina. A més de la música, a aquest projecte intervenen dos actors que dirigeix na Neus Nadal.Aquesta obra “Emocions”, és un recorregut un poc emocional, i presenta diferents quadres, on cada un és una emoció,i hi ha una part escènica que a vegades és purament dramatitzada com si fos una obra de teatre, a vegades simplement és narrada o interpretada , i a vegades els actors simplement no hi són i hi ha uns audiovisuals. L’obra inclou una obertura a càrrec de la banda tota sola, i llavors venen els sentiments de calma, tristesa, por, alegria. L’obra, segons el director, és molt interessat i impactant amb focus, pantalla, música, etc.
Degut a l’envergadura de l’obra, Joan Antoni Ballester ha decidit ajuntar les dues bandes que ell dirigeix, que són la de Son Servera i la Banda de Música de Ses Salines, i per dos motius: l’obra és gran, i al ser més músics els dona una altra dimensió, més volum.
El director ha considerat que és el moment oportú per poder ajuntar a les bandes, ja que les mesures restrictives de la Covid s’han relaxat i permetrà poder actuar conjuntament. El mateix concert és repetirà dia 8 de maig a Ses Salines.
Foto: Banda de Música Local de Son Servera, diumenge del Ram 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.