Concert de la Banda de Música Local de Son Servera i la Banda de Música de Ses Salines a l’Església Nova de Son Servera

El proper dissabte dia 30 d’abril, a les 20´30 hores a l’Església Nova de Son Servera, se celebrarà el concert “Les emocions”. Segons ens explicà el director Joan Antoni Ballester, “Les emocions” és un projecte que tenien encarregat a finals del 2019, s’havia de fer per Santa Cecília del 2020, i evidentment, no es va poder fer degut a la pandèmia de la Covid.
“Les emocions” és un projecte que es va encarregar la música al compositor Biel Oliver, que ja havia fet composicions per a la banda serverina. A més de la música, a aquest projecte intervenen dos actors que dirigeix na Neus Nadal.Aquesta obra “Emocions”, és un recorregut un poc emocional, i presenta diferents quadres, on cada un és una emoció,i hi ha una part escènica que a vegades és purament dramatitzada com si fos una obra de teatre, a vegades simplement és narrada o interpretada , i a vegades els actors simplement no hi són i hi ha uns audiovisuals. L’obra inclou una obertura a càrrec de la banda tota sola, i llavors venen els sentiments de calma, tristesa, por, alegria. L’obra, segons el director, és molt interessat i impactant amb focus, pantalla, música, etc.
Degut a l’envergadura de l’obra, Joan Antoni Ballester ha decidit ajuntar les dues bandes que ell dirigeix, que són la de Son Servera i la Banda de Música de Ses Salines, i per dos motius: l’obra és gran, i al ser més músics els dona una altra dimensió, més volum.
El director ha considerat que és el moment oportú per poder ajuntar a les bandes, ja que les mesures restrictives de la Covid s’han relaxat i permetrà poder actuar conjuntament. El mateix concert és repetirà dia 8 de maig a Ses Salines.
Foto: Banda de Música Local de Son Servera, diumenge del Ram 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.