Les biblioteques sa Coma, Son Carrió, i Sant Llorenç celebraren nombroses activitats amb motiu del Dia del Llibre

Al llarg de l’any, les biblioteques del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, desenvolupen una gran activitat i compten amb nombrosos usuaris,i les bibliotecàries Antònia Brunet, Assumpció Riera, i Maria Bel Pont, en arribar Sant Jordi increment de manera especial las activitats celebrant la Setmana del Llibre.
Enguany a la biblioteca de sa Coma, que dirigeix Antònia Brunet, varen començar les activitats entorn al Dia del llibre el dimecres dia 20 amb el contacontes Roda, roda, Rooodari a càrrec de Raquel de Manuel. Continuaren amb la visita dels infants més grandets que participen a l’Easter Camp amb els quals la bibliotecària, Antònia Brunet, va fer un taller de roses de Sant Jordi, una manualitat molt fàcil i entretinguda que es pot fer amb tota la família i que és ben representativa d’aquesta festivitat. Després del taller aprofitaren per mirar totes les novetats que han arribat a la biblioteca per a ells.
Dijous 21 capvespre continuaren amb un altre contacontes El Florenci, el drac vegetarià a càrrec de d’Elisabet de S’Altra Senalla, comerç just i contes de dracs un binomi fantàstic.
Divendres 22, com ja publicà card.cat, fou el torn dels adults amb la tertúlia literària Nosaltres en la nit del Club de lectura d’adults.
La celebració de la Setmana del Llibre a Son Carrió també va ser molt animada, dels nombrosos actes coordinats per la bibliotecària Assumpció Riera, i cal destacar el dijous dia 21, amb el contacontes teatralitzat La Bruixa Maduixa, amb el qual feren un Sant Jordi diferent. A més, el mateix dijous, amb la papereria Alcover de Porto Cristo, i una representació de l’editorial Purpurina, varen muntar una paradeta de llibres, i durant aquesta setmana heu han celebrat amb els infants de l’Escoleta Municipal de Son Carrió, amb la vista de n’Arancha Riera i el seu contacontes cantat- Canta´m un conte per Sant Jordi.
La Biblioteca de Sant Llorenç , com ve fent cada any la bibliotecària Maria Bel Pont, va muntar un raconet de Sant Jordi, amb les novetats arribades a la biblioteca, i es feren els tradicionals conta contes amb els nins de l’escoleta que enguany varen anar a càrrec de na Margalida Amengual, que va explicar el contes de les Set cabretes i en Patufet. El infants s’ho passaren d’allò més bé i compartiren una estona molt agradable. A més, les activitats continuaren durant la setmana amb més activitats, contacontes, tallers de poesia i xerrades per a totes les edats.
Fotos sa Coma.


Fotos Son Carrió.


Fotos Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.