L’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor organitza un concert didàctic a càrrec de la Banda de Música de Manacor

Just encetat el mes de maig, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor ja comença a preparar el proper curs. La idea és augmentar el nombre d’alumnes dels instruments que formen part d’una banda (clarinet, saxofon, flauta, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, oboè, fagot i percussió).
Per això, el dissabte 7 de maig a les 11 del matí, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert didàctic a la plaça del Palau per tal que els infants coneguin els instruments que en formen part i puguin escollir el que els agradi més. La Banda de música deixarà un instrument als nous alumnes que es matriculin al Conservatori. Coneix l’experiència de tocar un instrument i gaudeix del plaer de compartir la música amb altra gent!

Foto d’arxiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.