L’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor organitza un concert didàctic a càrrec de la Banda de Música de Manacor

Just encetat el mes de maig, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor ja comença a preparar el proper curs. La idea és augmentar el nombre d’alumnes dels instruments que formen part d’una banda (clarinet, saxofon, flauta, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, oboè, fagot i percussió).
Per això, el dissabte 7 de maig a les 11 del matí, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert didàctic a la plaça del Palau per tal que els infants coneguin els instruments que en formen part i puguin escollir el que els agradi més. La Banda de música deixarà un instrument als nous alumnes que es matriculin al Conservatori. Coneix l’experiència de tocar un instrument i gaudeix del plaer de compartir la música amb altra gent!

Foto d’arxiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.