Interessant excursió a la Fira de les Flors de Costix de l’Associació de Veïnats de sa Coma

Després de tres anys i dues edicions en blanc les flors tornaren a omplir d’alegria i color els carrers de Costitx, que per fi han pogut recuperar la seva Fira de les Flors. La Fira comptava amb quasi cent paradetes amb productes artesans, a més de les exposicions de plantes i flors.
L’Associació de Veïnats de sa Coma organitzaren el passat diumenge dia 1 de maig, una interessant excursió a la Fira de Costix, a la qual assistiren més de trenta socis. Acabada la visita a la fira anaren a dinar al restaurant de Son Sant Martí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.