Trobada de bandes juvenils a Felanitx

El passat dissabte dia 7 de maig, la banda de l’Escola Municipal de Música de Capdepera visità els companys de la banda del Conservatori de Felanitx. Després de la bona experiència viscuda a Capdepera el passat mes de març, tots volgueren repetir la trobada.
El dia dels músics gabellins començà amb un petit viatge en bus fins a Felanitx on just en arribar les dues bandes ja es posaren assajar conjuntament. Després dels assajos, un dinar de germanor preparat per les famílies felanitxeres i a continuació una petita excursió pel municipi. Per acabar la diada, prova de so i concert de cloenda amb tots els familiars al Pati del Conservatori, on interpretaren temes d’allò més coneguts que delectaren al públic assistent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.