Celebrat el fi de curs de les activitats de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat divendres dia 27 de maig, l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, celebrà un dinar a un restaurant de Cala Millor, on es reuniren socis i sòcies que han pres part de les activitats organitzades per l’associació de: gimnàstica, informàtica  i ball en línia.
Al dinar celebració de fi de curs, hi van assistir les professores Antònia Sales que ha impartit les classes de ball, i Maria Bel Sòcies, professora de gimnàstica. No hi va poder ser present, la professora Esther Xamena, que ha impartit les classes d’informàtica.
Acabat el dinar es va fer entrega d’un ram de flors a les professores assistents, i els socis i sòcies presents al dinar es van acomiadar de les professores fins el setembre en que començarà el proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.