Presentada la 11a edició del Triatló Mallorca Internacional

Divendres passat, dia 27 de maig, va ser presentada una nova edició, la dècima primera, del Triatló Mallorca Internacional a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, que se celebrarà el proper 5 de juny.
Es tracta d’una prova on es presentaran uns 400 assistents, una xifra lleugerament inferior a les aconseguides en anys anteriors degut, principalment, als canvis al calendari de proves de la Federació de Triatló de les Illes Balears. Aquest any entre els
participants hi ha una proporció més gran d’estrangers, no en va es tracta de l’últim triatlóde llarga distància de l’any, abans de l’estiu. Es tracta d’una prova de gran prestigi al panorama nacional i internacional que es realitza gràcies al patrocini del Consorci de Turisme de Cala Millor i la Fundació Mallorca Turisme, amb la col·laboració de la cadena hotelera Hipotels.

El nombre de modalitats disputables són 3: Half distance 113: 1900 metres nedant, 90 Km amb bicicleta i 21 km de corrent; Olympic 51,5: 1500 metres nedant, 40 km amb bicicleta i 10 km corrent; i Small 50: 500 metres nedant, 45 km amb bicicleta i 5 km corrent.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç porta molts anys treballant a preu fet per i per la promoció del turisme esportiu d’alta qualitat. Cal recordar que aquesta prova esportiva és un dels esdeveniments previstos pel Consorci de Turisme de Cala Millor, el pioner de tots els creats per aquest organisme, juntament amb els diferents tornejos internacionals de futbol, ​​golf i ciclisme.

Aquesta competició de triatló aconsegueix transformar tota la zona costanera de Cala Millor i Sa Coma, ja que les proves es realitzen a la primera línia de mar. Els participants poden gaudir d’una prova internacional que compleix tots els requisits de la franquícia, oferint-los unes bones instal·lacions, una prova de natació a mar obert, càtering…, tot això acompanyat d´una completa oferta d´entreteniment, restauració, cultura, sol i platja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.