Nou mural al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

Per tal de donar-li identitat al nou edifici del col·legi Punta de n’Amer i a petició de la directiva, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va presentar un projecte decoratiu ideat per l’artista urbà Sath.
“Cada ésser humà viu de la riquesa de la seva pròpia diversitat”; aquest és el lema que es pot llegir en aquest nou mural que està format per un muntatge de 43 fragments amb algun detall de les fotografies que el mateix artista va fer als alumnes de l’escola, per formar com a conjunt un rostre que vol representar la realitat i diversitat cultural de l’alumnat que d’aquesta manera també forma part de l’obra.
Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar volen donar les gràcies a les famílies, directiva i a l’artista per la col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.