Crònica: Porreres-Cardassar.

S’imposa el Cardassar (2-3) i jugarà per pujar a Tercera.

Fins a Porreres (al quedar mes ben  clasificat a la lliga) es desplaça el “Carde” per jugar la semifinal d’ascens a 3ª.

Les grades de “ses Forques” s’ompliren de gent per veure qui es clasificava per jugar la final d’ascens. Molta gent de Sant LLorenç 2 bussos dels “supporters carde”; ambient de partit gran.

La primera part es pot clasificar de robatori, als 10 minuts el Cardassar trepitjava l’area porrarenca J.Maimo sofria una falta que l’àrbrite no pità i la jugada acabà amb gol local (Tot aixo vist amb ulls grocs). A les acaballes de la primera part (minut 38) falta a favor del Cardassar que acaba amb un jugador guardinegre expulsat i amb aquest panorama s’arribava al descans.

En el segon temps encara s’embrutarien mes les coses quan un jugador del “carde” per doble groga era expulsat, el porter sentia mal a una cama que no l’impedí per fer grans aturades i varis jugadors pagaven la calor i l’esforç realizat amb calambres pero on diuen que s’igualen les forçes (pilota aturada) J.Llull feia el gol de l’empat que enviava el partit a la pròrroga.

30 minuts mes i 2 homes menys, més difícil pareixia quant els locals enviaren la pilota a la fusta, però amb sorpresa era el Cardassar que marcava amb un xut llunyà de A. Pareja.

A la segona part de la pròrroga Pareja, en una contra, ampliava encara més la diferencia; resultat que pareixia definitiu (minut 119) pero encara hi hauria temps per mes emocions a una jugada embarullada dins l’àrea llorencina el Porreres escurçava distancies i abans que l’àrbitre pitas, contentant els molts aficionats llorencins, es treia una pilota de damunt la retxa gol que hages conduit a la loteria dels penals

Diumenge a les 19.00h es Moleter es vestirà de gala per rebre el Sant Jordi a la primera part de la final per l’ascens a 3ª.

VAMOS CARDE!!!!!! NO SOM  UN POBLE

Breus:
R.Nadal per 14 vegada conquista R. Garros.
2 punts als 2 primers partits d’Espanya a la Lliga de les nacions.
Malalts a la triatló de Cala. Millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.