Nit d’Òperes: concert líric al pati de Ca’n Frau, organitzat per l’Associació Cultural s’Agrícola

El passat diumenge, 5 de juny, a les 21.00 hores, es va celebrar al Pati de ca’n Frau de Manacopr, el Concert Líric de cloenda dels actes que L’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor tenia programats per a la temporada 2021-2022. Nit d’Òperes, fou el títol escollit per a definir un brillant mostrari d’escenes entrellaçades agafades de diferents obres del Gènere Líric universal.
Després d’una breu intervenció per part de Tomeu Matamalas durant la qual, en representació del senyor President i de la Junta Directiva de s’Agrícola, va donar les gràcies al batle i a les autoritats assistents a l’acte pel constant suport oferit per l’Il·lustríssim Ajuntament de Manacor, va iniciar-se l’esplèndid concert, que estava inclòs dins el programa de Fires i Festes de Primavera 2022.
Els cantants, un grapat d’alumnes de cant del Conservatori Superior de Música de Les Illes Balears acabats de graduar-se, interpretaren amb gran solvència els fragments escollits del mostrari internacional de l’escena lírica. Demostrada la seva qualitat vocal, convé inventariar-ne els noms, perquè estam segurs que no tardarem a veure’ls escrits en futurs programes lírics: Aina Campaner, Camila Duran, Dídac Gàmez, Eva Castanedo, Marina Mudoy, Mireia Estrany, Noemí Anglada, Roger Berenguer, Raquel Ribas, i Sebastià Serra, tots ells acompanyats al piano per Andreu Riera, eficaç i brillant com sempre.
El repertori, variadíssim i sàviament escollit, mantengué el públic expectant en el transcurs de l’hora i escaig que durà el concert-espectacle. Fragments d’obres de Mozart, Gounod, Massenet, Bernstein, Verdi, Poulenc, Strauss i Donizetti ressonaren dins el magnífic Pati de ca’n Frau, un encantador escenari amb aires de jardí renaixentista que contribuí a fer encara més atractiva l’actuació.
Acabat el concert, el senyor Llorenç Femenies, president de s’Agrícola, lliurà un ram de flors a la senyora Maruja Frau, esposa del senyor Pere Riera, en atenció a haver permès la utilització d’aquest espai tan meravellós i idoni on la família resideix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.