Joan Nadal i Chloe Serra triomfen al Total Tri Mallorca 2022 celebrat a Cala Millor

El passat diumenge dia 5 de juny és va celebrar a Cala Millor el Total Tri Mallorca. Joan Nadal i Chloe Serra aconsegueixen la victòria al Campionat de Balears a la distància Half de 1,9km de natació, 90km a bicicleta i mitja marató de carrera a peu.
El Total Tri Mallorca és una de les curses mítiques de triatló a Mallorca i és el més antic de l’illa a la Mitja Distància. La cursa està organitzada pel Club Triatló Manacor des de la primera edició.

Joan Nadal (ANB Solagüen La Bastida) ha aconseguit la sisena victòria al seu palmarès a Cala Millor i ha fregat el record de la prova que ell mateix ostenta des del 2019. Ha aconseguit parar el crono a un minut del millor temps amb un registre de 4 hores 04 minuts 24 segons aquest 2022.
Dia rodó per al corredor de Llucmajor que ha nedat al grup davanter a les aigües cristal·lines de Cala Millor a la 11a edició del Total Tri Mallorca i s’ha posat líder al sector de bicicleta, una posició que ha mantingut de manera regular i segura durant la resta de la competició en una jornada marcada per la calor.

Segona posició a la línia de meta al costat del mar per a Carlos López (ANB Solagüen La Bastida) a 9 minuts del seu company Nadal i tercer Javier Cardona (AD Eivissa Half Triathlon).

A la categoria femenina victòria per a Chloe Serra (Niuwave Bicicletes Club Esportiu) amb un temps de 4 hores 43 minuts i 25 segons. La triatleta de Alcúdia ha superat Caroline Livesey (Xhale) al km 6 del mig marató i ha aconseguit un excepcional resultat a la mitjana distància. Serra amb 25 anys i Nadal amb 42 avui s’han convertit en els nous Campions de Balears de Mitja Distància a Triatló

La cursa està patrocinada pel Consorci Hoteler de Cala Millor i la Fundació Mallorca Turisme. A més de la distància Half també es han disputat les modalitats Olímpiques i Small. Carlos Soto (Club
Triatlon Monteverde) i Victoria Benavides (CE Club Can Calcó Hotels) han aconseguit les victòries a la distància Olímpica després de nedar 1,5km, pedalejar 40km i córrer un 10K. A la modalitat Small Iván Muñoz (Club Esportiu VAS) i Adriana Andreu (Total Team Mallorca) han estat els més ràpids a Cala Millor.
A l’entrega de trofeus hi assistiren regidors dels dos municipis del Consorci, la batlessa Natàlia Troya, i el batle Pep Jaume.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.