L’Associació de la Tercera Edat de Son Servera celebrà eleccions

El dissabte dia 4 de juny al local de l’estació de Son Servera, es varen celebrà les eleccions de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera. A l’acte hi assistiren la batlessa Natàlia Troya, i Joan Bibiloni, president de la Federació d’Associacions de la Gent Gran de la Part Forana.
La presidenta de l’associació Maria Sierra, va donar la benvinguda als nombrosos socis i sòcies assistents, i va procedir a presentar els sanejats comptes de l’associació.
A continuació, va presentar la seva dimissió i va informar que no s’havia presentat cap candidat o candidata per presidir l’associació.
Els socis dedicaren uns llarcs aplaudimentes a la tasca de Maria Sierra, al front de l’associció.
Seguidament, el president de la Federació, Joan Bibiloni, es va dirigir a la presidenta amb aquestes paraules: Maria has donat el pas més important que pot donar una presidenta, ja que hi ha un refrany mallorquí que diu: el que no està a ca seva, «o l’engeguen o se’n va», i tu has donat molt a l’associació, i es necessari que altres segueixin el teu exemple i agafin el relleu.
La batlessa Natàlia Troya, va informar als assistents que les obres del local de l’associació havien tingut molt de problemes i que lamentava el retard, motivat pels problemes amb la instal·lació d’un ascensor pels residents del Centre de Dia, que estan als baixos del local, ja que els usuaris que no disposen d’un pati, a més s’han fet un banys pels discapacitats. Amb les noves reformes els residents podran accedir a la plaça, i compartir-la amb l’associació, i que possiblement es pugi reobrir el centre el mes de setembre.
Seguidament, el soci Valentín Pizzarro va anunciar que sa presentava amb un grup de persones per agafar el relleu, si els socis els votaven, però demanava a la presidenta que continues com a membre de la nova junta directiva. Es va procedir a la votació i per majoria absoluta els components de la nova junta són: president, Valentín Pizzarro Pinilla ;vicepresidenta, Yvonne de Wit Schdlten; tresorera, Xisca Más Esteva; secretari, Manuel Mari Benito; vocals: Maria Sierra Sierra, Jaume Servera Massanet; Juani Señor Luna; Maria Motserrat Vergara López; i Maria del Carmen Mendoza Sierra.Els ex directius i els nous amb les autoritats assistens.

La batlessa Natàlia Troya amb el nou president Valentín Pizarro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.