“Més que ritme!” Nou concert de la Banda de Música de Manacor i l’Aula de Percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears

Tot el RITME de la Banda de Música de Manacor i l’Aula de Percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears dins el concert «Més que ritme!». Serà el 4t concert de la temporada de la banda manacorina a l’Auditori de Manacor, i tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de juny.
Segons el director de la banda Eduardo Bernabéu, el programa és molt interessant i amb molt de ritme, que a ben segur no deixaran indiferents als espectadors, entre les obres seleccionades per aquest concert destacar: Divertimento and percussion. Roger Cichy; Concertino per a 4 percussió i banda; La noche de los Mayas de Silvestre Rebueltas; i Palma Latina de Mario Burki. Una hora de ritme trepidant amb infinitat d’instruments petits i grans que faran que el ritme no aturi i on els assistents a ben segur gaudirem d’una vetllada que ens accelerarà les pulsacions.
Si et va la marxa musical no et pots perdre aquest concert previst per dia 12 de juny a l’Auditori de Manacor. Hora: 19h. Preu: 6€
Si encara no la tens reserva la teva entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.