“Més que ritme!” Nou concert de la Banda de Música de Manacor i l’Aula de Percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears

Tot el RITME de la Banda de Música de Manacor i l’Aula de Percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears dins el concert «Més que ritme!». Serà el 4t concert de la temporada de la banda manacorina a l’Auditori de Manacor, i tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de juny.
Segons el director de la banda Eduardo Bernabéu, el programa és molt interessant i amb molt de ritme, que a ben segur no deixaran indiferents als espectadors, entre les obres seleccionades per aquest concert destacar: Divertimento and percussion. Roger Cichy; Concertino per a 4 percussió i banda; La noche de los Mayas de Silvestre Rebueltas; i Palma Latina de Mario Burki. Una hora de ritme trepidant amb infinitat d’instruments petits i grans que faran que el ritme no aturi i on els assistents a ben segur gaudirem d’una vetllada que ens accelerarà les pulsacions.
Si et va la marxa musical no et pots perdre aquest concert previst per dia 12 de juny a l’Auditori de Manacor. Hora: 19h. Preu: 6€
Si encara no la tens reserva la teva entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.