Inaugurada a l’Espai 36 l’exposició dels tallers de Llata, Patchwork, Costura i Ganxet creatiu

Després de dos anys sense poder fer tallers, el passat divendres dia 10 de juny els alumnes de Llata, Patchwork, Costura i Ganxet creatiu varen exposar amb molta il·lusió les feines fetes durant aquest curs 2021-22.
Durant l’acte d’inauguració, el batle, Pep Jaume, i la regidora Emília Díaz Asensio, varen donar l’enhorabona als alumnes i als professors; Guillem Casellas (Llata), Carme Mascaró (Patchwork), Miquela Font (Costura) i Aina Maria Sánchez (Ganxet creatiu) per la feina feta i els van animar a continuar l’any que ve.
La vetllada va estar amenitzada pel grup de saxo Sax King Nova.
Recordau que les exposicions romandran obertes a l’Espai 36 aquest cap de setmana de 19 h a 21 h per poder-les visitar. Us hi esperam! I animam a tothom qui vulgui a participar de les activitats el curs vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.