Inaugurada a l’Espai 36 l’exposició dels tallers de Llata, Patchwork, Costura i Ganxet creatiu

Després de dos anys sense poder fer tallers, el passat divendres dia 10 de juny els alumnes de Llata, Patchwork, Costura i Ganxet creatiu varen exposar amb molta il·lusió les feines fetes durant aquest curs 2021-22.
Durant l’acte d’inauguració, el batle, Pep Jaume, i la regidora Emília Díaz Asensio, varen donar l’enhorabona als alumnes i als professors; Guillem Casellas (Llata), Carme Mascaró (Patchwork), Miquela Font (Costura) i Aina Maria Sánchez (Ganxet creatiu) per la feina feta i els van animar a continuar l’any que ve.
La vetllada va estar amenitzada pel grup de saxo Sax King Nova.
Recordau que les exposicions romandran obertes a l’Espai 36 aquest cap de setmana de 19 h a 21 h per poder-les visitar. Us hi esperam! I animam a tothom qui vulgui a participar de les activitats el curs vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.