Prèvia: Sant Jordi-Cardassar.

Ja que l’empat en acabar la porroga afavoreix als locals (per més bona classificacio a la lliga) al Carde no ni queda d’altre que guanyar el partit per aconseguir el somni de jugar a TERCERA la propera temporada. Segur que des de les grades estarà animat per “la marea groga” i entre tots ho aconseguirem.

VAMOS CARDE!!!!!!!!!!!!!!!

Breus:

El Madrid agafa avantatge al clàssic de final de la lliga Endesa.

R. Nadal entrena a herba.

Tuchameni tria el Madrid.

2 pensaments a “Prèvia: Sant Jordi-Cardassar.


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  A veure si el Carde planteja un partit per anar a guanyar i no a empatar,per variar…🤦‍♂️🤦‍♂️

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Li conve

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.