Èxit de la Nit de l’Art i la XXIV edició de la Fira Ramadera, Agrícola i Artesanal de Son Servera

El passat dissabte dia 11 de juny, la Nit de l’Art de Son Servera, tornà a reuní a la Biblioteca de Son Servera, Son Servera Jove, Serveis Socials Municipals, el Teatre La Unió, el carrer Tren, el carrer Pere Antoni Servera, la plaça de Sant Joan, l’Església Nova, plaça s’Abeurador, espai d’art Miquel Vives, la Galeria Ca’n Dinsky i el Taller Studio 54, diferents disciplines artístiques. L’Art acompanyat de l’artesania de la fira nocturna va omplir els carrers de paradetes plenes de color i productes únics. Creacions d’street art en directe, música, jazz, pintura, escultures, teatre, cançons d’ara i de sempre per a infants, art per a millorar la societat, tallers per experimentar… tot en una nit d’ambient, cultura i vida que tornà a Son Servera!
El diumenge dia 12 la XXIV edició de la Fira Ramadera, Agrícola i Artesanal, va omplir els carrers d’artesania, producte local, tradició, cotxes antics, maquinària agrícola, bonsais, xeremiers, teatre de carrer, els gegants que ballaren acompanyats dels Xeremiers des Puig de Sa Font, entre els quals hi havia els de Felanitx que es sumaren a la festa.
Pel que fa a la representació oficial a aquesta edició de la Fira, hi van assistir la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i al conseller d’Educació, Martí March, que varen esser rebuts per la batllessa Natàlia Troya, i regidors del municipi i comarca. A l’arribada de les autoritas la Banda de Música de Son Servera amb el seu director Joan Antoni Ballester, tocaren la Balanguera i l’Himne de Son Servera.
Per cert la paredeta de la Banda de Música de Son Servera, va ser de les més animades, i quasi tots els components de la banda hi col·laboraren.
La fira tancà un bon cap de setmana cultural, preludi de les Festes Patronals de Sant Joan, que sa celebraran del 17 al 26 de juny.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.