L’Ajuntament permet l’aparcament davant de guals per guanyar places d’aparcament

L’Ajuntament ha aprovat en el marc de la nova ordenança municipal de mobilitat una nova mesura pels guals permanents la qual permet als propietaris d’aquests permetre aparcar vehicles davant ca seva, la qual cosa implicarà la creació de més espais d’estacionament.
Per a la seva regulació i control, totes les persones interessades hauran de sol·licitar l’autorització per estacionar en el seu gual mitjançant una instància a l’Ajuntament de forma presencial o bé telemàticament a través de la seu electrònica.
Una vegada rebuda la sol·licitud i estudiat cada cas concret, els interessats rebran resposta a la seva sol·licitud juntament amb l’autorització i un codi QR, en el cas de ser positiva, que hauran de col·locar en el cotxe que aparqui davant del gual, a un lloc visible. Aquesta autorització podrà ser utilitzada per qualsevol cotxe el qual el sol·licitant permeti l’estacionament davant el seu gual, sempre col·locant en
lloc visible l’esmentat codi QR d’identificació de l’autorització..
D’aquesta nova mesura podran beneficiar-se tots els propietaris d’habitatges unifamiliars. Al municipi de Sant Llorenç hi ha actualment 340 guals, per la qual cosa l’Ajuntament calcula que això suposarà un increment aproximat d’unes 200 places d’aparcament.

5 pensaments a “L’Ajuntament permet l’aparcament davant de guals per guanyar places d’aparcament

  1. En poc temps han embullat a tot cristo amb retxes blaves, canvis de sentit amb direccions prohibides i ara això que no està contemplat a la llei de tràfic.
    No deixa de ser un poblet on conviuen els quatre veinats de sempre que ara se troben que no saben cap on tirar, si posar un paperet amb horari d’arribada o un pic que surts de carrer Major ja no pots tornar a entrar a no ser que facis una voltera.
    Quina manera de complicar sa vida, per favor.

  2. No es creen noves places d’aparcament, això és mentida, el que es fa és regularitzar el que fins ara era una irregularitat consentida. Per altra part, no suposa això una mena d’acceptació del fracàs en el projecte de convertir zones inundables en aparcaments? Amb l’excepció del solar del camp de futbol, la resta estàn pràcticament buits. Però això és igual, com ho és que el poble estigui ple de barreretes, senyalitzacions tapades amb bosses de fems, veïns que em d’anar en direcció prohibida per poder accedir a casa. Això és igual, com ho és el fet que quan és parla de mobilitat l’única preocupació sembla ser on aparcar els cotxes. Tot això és igual.

  3. Des del meu punt de vista tant aquesta com la proposta de les zones d’aparcament temporal són bones iniciatives sempre que la gent hi posi de la seva part.
    De totes formes crec que aquest “pla de mobilitat” només enfoca la mobilitat amb vehicle i deixa de banda la mobilitat “humana”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.