“Captiños” es proclama guanyador de l’edició n. 29 del concurs de Cant de Galls de Son Servera

El passat dimecres vespre Son Servera es va celebrar una de les seves nits més tradicionals amb el popular concurs de cant de galls que enguany ha celebrat la seva edició número 29.
Aquest 2022 han participat un total de 12 galls que durant una hora varen mostrar les seves habilitats en el cant, tot i que cap d’ells va aconseguir superar el rècord de cantades del 2016, quan el gall
guanyador, «Llevant» va aconseguir cantar 177 vegades, la nit ha estat ben entretinguda.
El gall «Captiños», d’en Rigo fou el campió de la nit amb 134 cantades seguit per «Xaloc», d’en Caseta Bauxes amb 60 cantades i en tercera posició i ben a prop del segon, en «Nico» d’en Tomeu
Nicolau amb 57 cantades.
El regidor de Festes i Cultura, de l’Ajuntament de Son Servera, Fa Fang Dong, va donar les gràcies a Pep Prieto per l’organització i Biel Capó per formar part del jurat. A més de felicitar als propietaris dels galls participants!
I també va fer un agraïment especial a Mateu Xurí, Ramon Reus, Maribel Servera i Ivan Antich per fer passar una bona estona a tots els assistents amb els seus glosats!. Agraïment que va fer extensiu a totes les persones que fan possible que aquest acte, part de la identitat serverina, es pugui dur a terme.
Les festes de Sant Joan de Son Servera continuen amb revetlles, concerts, gastronomia i activitats infantils fins al pròxim diumenge.
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.