Emotiva festa a Madò Maria Puigròs Jaume «Cotana» de Son Carrió amb motiu del seu centenari

Ahir dilluns dia 4 de juliol, Maria Puigròs Jaume, madò Maria «Cotana» de Son Carrió va complir 100 anys i es va convertir amb la nova centenària de Son Carríó.
Madò Maria, no volia festa grossa, volia una festa senzilla i heu va celebrar amb el seu gendre (en Guillem), el néts (n’Andreu,en Llorenç i na Bel) i els renéts (Andreu i Lídia) i amb tots els seus familiars , i alguns veïnats i amics. En nom de l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió la presidenta Damiana Sureda, li va fer entrega d’un ram de flors i un cossiol. Per part de l’Ajuntament de Sant Llorenç, el Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, li entregà d’una placa i un ram de flors. Madò Maria, es va mostrar molt agraïda per la festa que li feren els seus familiars i pels obsequis rebuts per part de les entitats i família.
Madò Maria “Cotana” va néixer a Son Carrió el 4 de juliol de 1922 i era la tercera filladel matrimoni format per Miquel Puigròs Melis “Jaques” i Francisca Jaume Brunet “Cotana”.
L’any 1948 es va casar amb Llorenç Galmés Ballester “Conié”, de Sant Llorenç, i passaren a viure a la casa paterna del carrer de l’Estació a Son Carrió. Del jovençà matrimoni en nasqué la seva única filla Antònia Galmés Puigròs, que malauradament ens deixà ja fa prop de 20 anys. La seva filla, casada amb Guillem Llull Gomila, formaren la seva llar al carrer Alegria, on actualment madò Maria és cuidada amb molt d’amor pel seu gendre i els seus néts i renéts.
Des de card. cad ens unim a les mostres felicitació que va rebre Madò Maria, en el seu centenari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.