Les Festes de Sant Jaume de Manacor recuperen tots els actes i celebracions després de tres anys

L’Obreria de Sant Jaume ha presentat aquest dimecres vespre el programa de les Festes de Sant Jaume 2022 al pati de la Torre del Palau. A l’acte, també s’ha presentat el nou estendard de l’Obreria, amb un disseny de la secretària Bàrbara Llinàs.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit a la trobada, i en la seva intervenció ha assegurat que Sant Jaume a Manacor ja no és sinònim de nostàlgia, sinó de present i futur. Oliver ha recordat també que “hi ha infants, a Manacor, que encara no han vist mai ballar la Mulassa pels carrers del centre. Hi ha menuts que viuran, enguany, per primera vegada la festa”, pel que ha animat tothom a participar d’aquest i dels molts actes que enguany recupera la festa del patró de Manacor, que d’ençà de 2019 no s’ha pogut celebrar amb normalitat degut a la pandèmia de Covid-19. El batle també ha agraït a l’Obreria de Sant Jaume i a totes les persones que contribueixen a organitzar i a fer la festa del patró de Manacor.

El president de l’Obraria, Joan Sansó, ha convidat totes les manacorines i manacorins a viure la festa, mentre que la secretària de l’Obraria, Bàrbara Llinàs, ha compartit i explicat el procés creatiu per dissenyar l’estendard que enguany s’estrena.

Finalment, s’han entregat plats amb els motius de Sant Jaume a persones destacades que han contribuït a fer la festa més gran.

L’acte també ha comptat amb la participació del delegat de Festes, Artur Aguiló, i del delegat de Fires, Carles Grimalt, a més d’altres representants municipals.

Les festes de Sant Jaume de Manacor començaran aquest proper dilluns 18 de juliol amb la Crida de Sant Jaume, que enguany anirà a càrrec de Magdalena Gelabert Miró. Tot seguit, la Mulassa sortirà en cercavila de l’Ajuntament, pel carrer de l’Anell, sa Bassa, el carrer Peral, Bosch, plaça Weyler, plaça del Rector Rubí, plaça de la Rectoria, Escolà Pocoví, plaça de les Verdures, carrer Mercadal, Bosch, Jaume II, carrer de l’Anell i plaça del Convent. L’Obreria, com cada any, convida els assistents a anar vestits de blanc.

Activitats a la fresca, música, ball de bot, esport, gastronomia, Fira nocturna de Sant Jaume, donaran pas a les activitats pròpies de la festivitat de Sant Jaume que l’Obreria ha recuperat d’ençà de 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.