Celebrada la tradicional paella de Festes de l’Associació de Veïns de sa Coma

El passat diumenge dia 17, després de dos anys sense poder celebrar-la degut al problemes de la pandèmia, l’Associació de Veïns de sa Coma va tornar organitzar la tradicional paella de Festes pels socis, al dinar va reunir a un gran nombre de socis a la zona verda de l’escola, no hi va faltar tampoc el castell pels més petits.
Per part de les autoritats hi van assistir el batle Pep Jaume, acompanyat dels regidors de la zona costanera Nicolau Bordal, i Emília Díaz-Assensió, i de Maria Galmés, Dolors Sánchez, i Onofre Garcia.
Enhorabona al president de l’Associació Antoni Barragan, i a tots els components de la junta directiva, per la bona organització del dinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.