L’Hotel Cala Bona compleix 98 anys

Avui, dia 21 de juliol fa 98 anys que en Miquel Vives amb l’ajuda de la seva filla Matilde Vives inauguraven la fonda de Can Cupa (avui Hotel Cala Bona) amb 8 habitacions, va ser un gran dia de festa on la Banda Municipal de Son Servera hi va ser present i es va convidar a tot el poble a la celebració.
Moltes gràcies a tots per ajudar-nos a ser encara aquí i per viure tan intensament les vostres vacacions al nostre hotel, on heu gaudit, on heu conegut a grans amics, on vos heu enamorat … en definitiva, on heu somiat i gaudit i a més ens heu fet gaudir i somiar a tots noltros, els pel que sempre vos rebem amb els braços oberts!
Amb aquesta nota l’amic Sebastià Vives sa fet ressò de l’aniversari del hotel familiar. Enhorabona i per Molts d’Anys!

Un pensament a “L’Hotel Cala Bona compleix 98 anys

  1. Enhorabuena,por los 98 años,yo tengo gratos recuerdos de niño,y de mayor,ya que he trabajado en el hotel. Pero hace mas de 60 años mi padre era guardia civil y tenian el punto de encuentro en la fonda,e icluso algunos domingos e comido ahi Molts D’anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.