Fotos del Concert de la Banda de Música de Sant Llorenç de les Festes de sa Coma 2022

Els seguidors incondicionals de la banda de música llorencina, i els comarins i comarines esperàvem amb il·lusió el concert de les Festes de sa Coma, 2022.
El programa que va escollir el director Miquel Àngel Llull, va ser el següent: Amparito Roca, Fandango, Gato montés, Hija del zebedeo (carceleras), Mazurca (Luisa Fernanda), Pasacalle Las Leandras; Intermedio Leyenda del Beso, Intermedio Boda de Luis Alonso, Pauito chocolatero, La verbena de la Palona (seguidillas).
Un repertori molt adequat que va agradar molt als turistes que ens visiten. Llàstima que la manca de previsió per part de l’organització fallés. Als altres espectacles del programa de festes, hi havia megafonia. Molts es preguntaven perquè la banda no en va poder disposar. Val a dir que en veure el problema la regidora de Festes Emilia Diaz-Asensió, va demanar als firaires que baixessin el volum de les atraccions.
La banda va arribar amb antelació i abans de començar el concert vaig tenir l’oportunitat de fotografiar els músics en el temps d’espera. Fotografies que oferim als nostres lectors.
La més cordial enhorabona al director i a tots els components de la banda, per l’excel·lent concert, fruit del treball i assaigs que fan al llarg de l’any, i desitjant que el proper any puguin disposar de megafonia pel concert de les Festes de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.