Fotos de les actuacions i correfoc de les Festes de sa Coma del divendres dia 22

El divendres dia 22, començà la festa amb Scaperoom de Terror per infants a partir de 12 anys. La segona Nit Multicultural, va continuar molt animada, i a més, es va tornar celebrar després de dos anys el cercavila amb Kintumfa Dimonis.
Les actuacions musicals varen anar a càrrec de La Movida Band Rock in Family. L’Artista local Sara Deop, la qual amb 13 anys, va irrompre en el panorama musical i televisiu participant a la tercera edició de ‘La Voz Kids’, on va concursar a l’equip de Rosario Flores i, encara que no va resultar guanyadora, sí que va ser finalista. Va ser en aquest talent xou on Sara Deop es va reafirmar en la seva passió per la música i va saber que aquest camí era el que volia seguir durant tota la seva carrera professional.
Seguidament hi va haver l’actuació del grup Acaros del Son, un clàssic de les festes comarines i tancà la vetlada la música del DJ. Oscar Romero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.