El curs de monitor de temps lliure de Son Servera per a joves finalitza amb èxit

S’ha duit a terme durant el mes de juliol. L’Ajuntament de Son Servera, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat la formació de monitor de temps lliure a la comarca de Llevant. Un curs dirigit a joves a partir de 18 anys i en el qual enguany s’hi han format 10 alumnes.
Els caps de setmana del mes de juliol s’han duit a terme les 113 hores presencials de les quals ha contat aquest curs i on les persones assistents han pogut aprendre de matèries com activitats d’educació en el lleure, processos grupals i educatius o tècniques i recursos d’animació. Amb aquesta formació, a la que se sumen 37 hores en línia, s’aconsegueixen les capacitats tècniques i mètodes adequats per poder dur a terme amb eficiència aquesta tasca.
Tant alumnes com professors han fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.