Celebrades les Festes d’Estiu de Cala Millor i la missa solemne en honor de la Mare de Déu dels Àngeles

Les Festes d’Estiu de Cala Millor ’22 es celebraren del divendres dia 29 juliol al dimarts 2 d’agost
Començaren amb una ludoteca pels més petits a la biblioteca on es divertiren de valent. A les 21h., passacarres de la “Xaranga que ningú vol”. El plat fort pels joves va arribar a partir de les 22 h., amb un animat Torra Rock, amb els grups: Old Noise, O-ERRA, La Hoguera, i DJ Titi.
El dissabte, Holi Fest pels més joves, va estar molt animada. L’horabaixa passacarres dels Xeremiers des Puig de Sa Font i la Xaranga els Valencians, i a més, el Sopar Solidari a favor de l’Associació Contra el Càncer.
El diumenge, concurs de tapes i pels més petits la festa Holi i animats tallers, a més de cercaviles de diferents grups, i el concert d’estiu amb els grups Dile al Sol (tribut a La Oreja de Van Gogh), amb versions disc funky que animaren els joves.
El dilluns hi va haver una Mostra de ball de la “Casa de Andalucia” i una actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Satu Jiménez, on van actuar tres grups, en total 32 alumnes que van ballar sevillanes, tangos, alegries, i garrotin, fent una gran actuació. A més de l’actuació de les seves alumnes, na Satu va convidar a actuar al ballarí de Porto Cristo, Carlos de los Reyes Algaba Fuster, que va fer dos balls, uns solos d’escola bolera i clàssic espanyol. Carlos ha acabat els seus estudis de dansa espanyola al Conservatori de Palma, aconseguit el Premi Excel·lència i premi Extraordinari pels estudis al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Premi Extraordinari de Dansa de les Illes Balears. El proper curs continuarà els seus estudis superiors a Madrid.
El dimarts matí, un clàssic de les festes de Cala Millor, el concurs de castells d’arena, i un animat taller de cuina. Tampoc ha faltat enguany la festa de l’espuma, amb molta diversió.
A les 19’30h., Missa Solemne en honor a la Patrona la nostra Sra. dels Àngels, titular de Cala Millor i Cala Bona. L’ofici va ser presidit pel rector de Son Servera, St. Llorenç i Son Carrió, Mn. Jaume Mercant Simó, i concelebrada pel rector Mn. Baltasar Morell Fuster, i també hi van assistir el pare Juri i el pare Yosbel, sacerdots que durant aquest estiu han vingut a ajudar les parròquies.
A l’homilia, Mn. Jaume Mercant, ens va recordar l’origen franciscà de la festa, tan unit a la parròquia, a més d’explicar-nos perquè Maria en ser Reina dels Àngels, i dels Sants, se’ns proposa com a exemple de vida i servei de lliurament a Déu i per Ell, als altres. El rector Mn, Baltassar va tenir unes paraules d’agraïment per a totes les persones que al llarg de l’any ajuden a la parròquia, a més, va agrair als nombrosos feligresos la seva assistència a la missa, agraïment que va fer extensiu als regidors de l’Ajuntament de Son Servera, presents a la missa, Fa Fang Dong Fu, Sergio Vallbuena, José Luis Ruiz, i la regidora Teo Moreno.
Acabada la missa hi va haver el tradicional ball de bot amb el grup Tramudança, actuació que tancà les Festes de Cala Millor 2022.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.