Record d’assistència i recaptació al sopar solidari a benefici de l’AECC Balear celebrat a Cala Millor

Després cinc anys sense poder celebrar-se, el dissabte 30 de juliol, la nova junta local de l’Associació Contra el Càncer de Son Servera, encapçalada per la nova presidenta Xisca Mas, va celebrar el tradicional sopar i rifa a benefici de l’AECC Balear.
Durant la presentació na Xisca va explicar com s’ha tornat activar la junta local de Son Servera, i els objectius per a poder tornar a ajudar a les persones i facilitar informació dels serveis gratuïts que ofereix, a més, va animar als assistents a fer-se socis.
Per a l’organització del sopar comptaren amb nombroses voluntaris i voluntàries, i es va agrair la tasca feta per les anteriors juntes i presidentes, Maria José, Joana, Fina i Pepi, i com no, l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera i la batlessa Natàlia Troya, regidors, i a la brigada per la seva col·laboració.
Al sopar hi va assistir la Presidenta de la Junta Comarcal de la zona de Llevant-Migjorn, Aina Mercadal, que va explicar als assistents que a l’Hospital de Manacor, que és l’hospital de referència per a Llevant i Migjorn, existeix un programa de cribratge de càncer de còlon-rectal per a persones de 50 a 69 anys, i que s’espera poder arribar al màxim de persones d’aquesta franja d’edat, ja que el càncer de colon és el que és cobra més vides. A més va explicar la importància de la prevenció i l’esperança amb la lluita contra el càncer. Acabà el seu discurs dient que des l’associació s’estan recollint signatures per aconseguir platges lliures de fum.
Al sopar es van batre tots els rècords s’assistència i recaptació, unes 550 persones hi participaren, i la rifa gràcies als regals cedits per diferents empreses de la zona, i altres que feren arribar els seus donatius. És va subhastar una escultura de Pedro Flores, en forma de petit `bolso´, per 400 €. Total venda tiquets sopar: 5.500€ i donatius rifa 2.568,80€, total recaptat 8.068,80€.
El Xeremiers des Puig de sa Font també hi van ser presents, així com una orquestra que acabà d’animar la vetlada.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.