Xanguito actuarà a Manacor el proper mes de setembre

L’Escola de Mallorquí organitza un concert de Xanguito el proper mes de setembre en el marc de la campanya Du la llengua amb tu. Du la llengua amb tu és una campanya dissenyada per l’Escola Municipal de Mallorquí de promoció de l’ús de la llengua catalana entre la gent jove. En aquest marc, l’Escola Municipal de Mallorquí organitza un concert de Xanguito el proper 16 de setembre a les 20 h al Parc Municipal de Manacor.

Xanguito és un grup de mestissatge que combina la música amb una animació única que transforma qualsevol espai en una festa. En el concert s’interpretaran les seves cançons pròpies i també versions conegudes de cançons tradicionals adaptades al seu estil. “La filosofia del grup, fer poble projectant una festa d’essència mallorquina per a tots els públics, pensam que s’adapta molt bé a la tasca de l’Escola”, explica el delegat de Política Lingüística de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà. A més, la fama del grup i la franja d’edat que arrossega als seus concerts (públic familiar i públic jove) contribuirà positivament a la imatge de l’Escola i a l’expansió de la consciència lingüística.

Amb el concert Du la llengua amb tu es pretenen assolir els següents objectius: aproximar la llengua catalana a la gent jove a través de la música, fer valer la música en català, donar suport als músics mallorquins que componen i canten en català i fomentar el consum d’oci en la nostra llengua. “Així mateix, aquest concert també contribuirà a difondre la imatge de l’Escola Municipal de Mallorquí com a un dels referents en la protecció i difusió de la nostra llengua”, assegura la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Margalida Rosselló.

Per complementar l’acció i assolir els objectius proposats, l’EMM realitzarà 3.000 bosses de tela amb el lema Du la llengua amb tu i amb els logotips de l’Escola, de l’Ajuntament de Manacor i del Consell de Mallorca per obsequiar als assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.