Magnífic concert de les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar “Nit de banda i sarsuela”

El dimarts dia 9, la plaça l’Ajuntament s’ompli de gom a goma per assistir el concert de les Festes Patronals 2022 de Sant Llorenç des Cardassar titulat: “Nit de banda i sarsuela” per aquest concert el director de la Banda de Música, Miquel Àngel Llull, va comptar amb amb els solistes Inma Hidalgo, soprano i Roger Berenguer, tenor, a més de les corals Orfeó Balear i Orfeó Santa Maria, dirigides per Daniel Mulet.
Tot i que conjuntament només havien pogut fer un assaig degut a les festes, va ser un fantàstic concert de sarsuela, on queda palès la complicitat de banda amb el cor, soprano, tenor, i directors. que ho donaren tot damunt l’escenari, amb el repertori següent: Fandango (Doña Francisquita; Pascalle (Las Leandras); No puede ser (La tabernera); Intemedio (La leyenda del beso); Las carceleras (Las hijas del Z); Coro los románticos; La roca fría del calvario (La dolores); Inermedio (Las bodas de Luis Alonso); Mazurca de las sombrillas (L.F); Seguidillas (La Verbena); Todo lo saben (La tabernera). Enhorabona a la banda, cor, i solistes pel magnífic concert de festes. El nombrós públic assistent va reclamar un bis, i aquest va ser Mazurca de las sombrillas.
Acabat el concert felicitarem als músics i director de la banda, i con no, al director dels cors, Daniel Mulet, el tenor Roger Berenguer, i a la soprano Inma Hidalgo, pel magnífic concert de festes. Sens dubte, era un dels concerts més difícils que afrontava el nou director d’ençà que assumí la direcció de la banda llorencina Miquel Àngel Llull, i aquesta va ser la seva opinió del concert.
“El concert ha funcionat molt bé, els solistes han estat brillants, el cors molt bé amb molta soltesa. Estic molt satisfet de tots els músics, molt concentrats en tot moment, la veritat es que ha sortit molt millor del que m’esperava”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.