La forta calor no va impedir als Al·lots de Llevant una bona actuació a les Festes Patronals de Sant Llorenç

Els Al·lots de Llevant sempre han considerat Sant Llorenç com una segona casa, no debades és el poble que aporta més castellers a la colla després de Manacor. Dia 13 d’agost hi varen actuar amb la intenció d’oferir una bona actuació i de ser capaços de completar tres rondes de castells sense l’ajut de cap altra colla. Tot i la calor i que el dia era feixuc de bon de veres, no va impedir als Al·lots de Llevant una bona actuació, varen arreplegar un bon nombre de camises verdes a la plaça Nova i poc després de les set i mitja es presentaren amb un pilar de quatre. La primera ronda de castells va ser per a un tres de sis que no va sortir perfecte, però que tampoc va perillar en cap moment. El següent castell va ser un tres de sis amb agulla, és a dir, un castell d’estructura de tres amb un pilar que es basteix a l’interior. Aconseguiren l’objectiu de fer tres construccions amb un quatre de sis que els va fer treballar més del previst. Amb la feina feta, s’acomiadaren amb un altre pilar de quatre.
La propera sortida dels castellers serà a un altre poble amic, Sant Joan, dia 27 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.