Estrena a Manacor de l’obra Francesc Vernet «Desconcert al paradís» a càrrec de Cecília Genovart i Joan Girart

Dia 15 de setembre a les 20h es representarà l’obra de teatre “Desconcert al paradís” a la Institució Mossèn Alcover de Manacor.
Aquesta obra està escrita i dirigida per Francesc Vernet i interpretada per l’actriu Cecília Genovart i l’actor Joan Girart.
La peça tracta sobre l’estada de Frederic Chopin i la seva amiga, Aurora Dupin, a Valldemossa l’hivern de 1838 i 1839. És una petita comèdia documental que es va estrenar a La Cartoixa de Valldemossa dia 1 de març de 2022, amb gran èxit.
Sinopsi: L’escriptora francesa Aurore Dupin, més coneguda pel pseudònim masculí George Sand, i el seu amic, el pianista i compositor polonès Frederic Chopin, varen passar una temporada a Mallorca, des del novembre del 1838 fins al febrer del 1839. Varen residir a diversos llocs, principalment a la Cartoixa de Valldemossa, on es varen allotjar per viure unes experiències romàntiques inoblidables. Però l’estada va ser menys satisfactòria del que haurien desitjat. El
muntatge, basat en un context històric real, barreja realitat i ficció amb un punt d’ironia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.