Fotos de la Gent Gran de sa Coma del dinar de les Festes de Santa Maria 2022

El dissabte dia 10 de setembre al local de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer, van assistir al tradicional dinar de Festes de Santa Maria de sa Coma, quasi 100 socis. Enguany, la paella va anar a càrrec del soci i cuiner professional jubilat Francisco Goméz, que confirmà la seva fama de bon cuiner.
El secretari de l’associació, Santiago Sevillano, va donar la benvinguda als socis i autoritats, i el president de l’associació Salvador Ginard va felicitar les Festes als assistents.
En representació de l’Ajuntament hi van assistir la regidora de Festes de sa Coma, Emilia Díaz-Asensio, la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, i el delegat de la zona costanera Nicolau Bordal.
La regidora de Festes, va felicitar als socis i els va convidar a gaudir de les Festes de Santa Maria de sa Coma 2022, i va convidar en nom del regidor de Turisme a les Festes del Turista que sa celebraran del 16 al 25 de setembre.
Acabat el dinar continuà la festa i un bon grup es va animar a cantar dues cançons i a ballar de valent amb la monitora de ball, Antònia Salas.

Un pensament a “Fotos de la Gent Gran de sa Coma del dinar de les Festes de Santa Maria 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.