Concert Festes del Turista 2022 de les bandes de música de Son Servera i Sant Llorenç

El diumenge dia 18 al moll de Cala Bona es van celebrar els tradicionals concerts de les Festes del Turista, a càrrec de les bandes de música de Sant Llorenç i Son Servera. La primera a actuar va ser la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, dirigida per Miquel Àngel Llull que s’estrenà com a director a Cala Bona, ja que es va fer càrrec de la banda llorencina a principis d’any. Obriren el concert amb l’obra el Camino de rosas, i continuaren amb Bolero per a Lluis (solista Manel Barceló), Pepita Greus i Lorraine, una molt bona actuació de la banda, solista,i director que deixà el llisto alt als músics serverins.
La Banda de Música de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester, acceptaren el repte i encetaren el concert amb Autumn Leaves, seguit del Fandango de Doña Francisquita de A Vives, Concerto d’amore de J. De Haan, i tancaren el concert amb Tribute to Amy Winehouse.
Molt bon concert de les dues bandes ja que és un concert on els músics s’impliquen de valent. Actualment el repertori és molt diferent a fa anys on la peça obligada de cara als turistes era «Que viva España» i «Paquito Chocolatero». Pels seguidors de les dues bandes sempre és molt interessant aquest concert.
Les Festes del Turista continuen amb diferents actes fins dia 25.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.