Concert de Bandes a l’Auditori Sa Màniga

El divendres 23 de setembre, la Banda de Música de Sant Llorenç oferirà un concert acompanyada de la Banda de Música d’Ulldecona.
La Banda de Música d’Ulldecona té una antiguitat de més de 130 anys, segons s’ha pogut confirmar a partir de documents existents als arxius d’Ulldecona i Amposta, els quals evidencien la seva existència ja a l’any 1870. Anys més tard, aquesta associació es convertirà en dues per posteriorment tornar-se a fondre en una de sola.
Des de setembre de 2.006 n’es el director Joan Nadal Girona, natural d’Ulldecona. Així, d’aquesta manera, la Banda de Música d’Ulldecona ha vist augmentar gradualment el nombre de músics i també la seva qualitat musical, i s’ha convertit actualment en una banda moderna i preparada per a qualsevol tipus d’esdeveniment musical
El concert serà a les 21 h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor i l’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.