Bona actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a Cala Millor

Dia 24 de setembre, els Al·lots de Llevant varen actuar a Cala Millor en el marc de les Festes del Turista, una actuació que s’ha fet habitual en el seu calendari. Poc després de les set de l’horabaixa, varen alçar un pilar de quatre per presentar-se a un públic que combinava espectadors locals amb nombrosos turistes que gaudien d’una festa i d’uns actes preparats per a ells i que filmen amb els seus mòbils. Inclús vam ser testimonis com nombrosos turistes acabada l’actuació demanaven poder fer-se fotos amb les anxenetes de la colla.
El primer castell va ser un tres de sis que tot i alguna imprecisió dels més petits per la part de dalt es va descarregar sense problemes. La segona ronda va ser per a un dos de sis que va quedar una mica girat, però que tampoc no va comportar més complicacions. Tancaren les rondes de castells amb un quatre de sis molt lleuger i còmode.
Amb un altre pilar de quatre s’acomiadaren d’un públic atent i agraït i que va celebrar amb aplaudiments les consecucions dels castellers. Bona actuació dels Al·lots de Llevant.
El proper compromís dels Al·lots serà dia 22 d’octubre a la plaça de sa Bassa de Manacor on els espera la seva Diada. Per preparar bé l’esdeveniment han programat una sèrie d’assajos especials els dies 30 de setembre i 7, 14 i 21 d’octubre de 20h a 22h al seu local del carrer Nou, 35 de Manacor. Tothom hi és convidat i hi serà ben rebut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.